mandag den 16. april 2007

Lars Qvortrup - en hårdt ramt mand


Jeg må sige, at jeg er stolt over at leve i et land, hvor man ikke holder sig tilbage for - på selv ophøjede lederposter - at ansætter folk tilhørende div. minoriteter; det være sig etniske minoriteter, seksuelle minoriteter eller måske fysiske handicappede.

Et godt eksempel på det sidste - er den nylige ansættelse af Lars Qvortrup som rektor på hvor hæderkronede biblioteksskole.

Jeg har af omveje fået at vide, at Lars i en kortere årrække har lidt af en svær og særdeles sjælden form for allergi. Hver gang den stakkels mand tager ordet "kultur" i sin mund taber han en til flere tænder!!! Det skulle være ganske vist.

Lægevidenskaben kender ingen kur - men så vidt jeg kan forstå, har Lars efterhånden lært at begå sig . Så længe han følger lægens råd og undgår de ting der "tricker" hans overfølsomhed, kan han nu leve et næsten helt normalt liv.

Men svært er det naturligvis - det forlyder at han ved sin egen velkomstreception under samtale med Brian Mikkelsen plumpede i og - muligvis fordi han på daværende tidspunkt var godt igennem sit 3. glas Lambrusco - sagde "kultur" ikke bare en men to gange! Samme aften tabte han fra fra højre del af overmunden, den krone han ellers kun måneden før havde fået lavet hos Dariusz Jancewicz i Stettin - Pris : 1.865 dkr plus transport og ophold!!

Det er en lærestreg man kan mærke - og mon ikke Lars ægrer sig gul og blå. Dén fejl begår han næppe igen lige med det første.

1 kommentar:

Johnny Skaaning sagde ...

Det er virkelig billigt for en krone, altså 1865 kroner for en krone .. eller .. det dér ..

Jancewicz reklamerer i øvrigt på sine side med 'kærelejlighed' , så skulle noget gå galt, kan man da klage :)